ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΕΑΝ
shopping bag ΠΡΟΙOΝΤΑ (0) shopping bag
EST. 1975

Η Εταιρεία

Η εταιρεία «Derma» δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1975, έχοντας ιδιαίτερη γνώση και εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα των δερμάτινων υποδημάτων και αξεσουάρ. Με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα για τους πελάτες μας παρέχουμε, απρόσκοπτα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα από αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, εγνωσμένους για την πρωτοπορία στην αισθητική και το design καθώς και για την απαράμιλλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Με έδρα την Κόρινθο, η εταιρεία «Derma», είναι αποκλειστικός retailer πολλών επωνύμων brands μεταξύ των οποίων Tamaris, CAT, Privee, S. Oliver, Gioseppo, Texter, Sea and City, Damiani Shoes, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει νεοφυείς και εδραιωμένες ελληνικές εταιρείες υποδημάτων.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της εναρμόνισής μας με τις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογίας η εταιρεία «Derma» δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τις απαιτήσεις των πελατών της σε όλη την ελληνική επικράτεια με αξιοπιστία, φερεγγυότητα και σεβασμό στον καταναλωτή και το προϊόν του.